Forretter

1. Keaw sai Gai tod
Frityrstekt wonton med sweet chili med kylling

Restaurant: kr 40,- | Takeaway: kr 30,-

 


2. Por pia sai kai tod
En vårrull med kylling og sweet chili

Restaurant: kr 25,- | Takeaway: kr 25,-

To vårruller med kylling og sweet chili
Restaurant: kr 40,- | Takeaway: kr 40,-

 


3. Gung chub pang tod
Frityrstekt scampi med sweet chili

Restaurant: kr 55,- | Takeaway: kr 50,-

 


4. Gai chub pang tod
Frityrstekt kylling med sweet chili

Restaurant: kr 45,- | Takeaway: kr 40,-

 


5. Satay Kai
Satay kylling med peanøttsaus

Restaurant: kr 45,- | Takeaway: kr 40,-

 


6. Satay Kung
Satay scampi med peanøttsaus

Restaurant: kr 55,- | Takeaway: kr 50,-

 


7. Frityrmix
Frityrstekt kyllingwonton, kyllingvårrull og kongereke

Restaurant: kr 60,- | Takeaway: kr 55,-

 


8. Kaw kreab kung tod
Rekechips

Restaurant: kr 25,- | Takeaway: kr 20,-

 


9. Tom kha gai
Suppe med kokosmelk, limeblad, galanga, sitrongress og kylling

Restaurant: kr 95,- | Takeaway: kr 85,-

 


10. Tom yam gung
Thai spicy suppe med limeblad, galanga ,sitrongress,melk og scampi

Restaurant: kr 105,- | Takeaway: kr 95,-

 


11. Keaw sai phaktong tod
Frityrstekt wonton fylt med gresskar og koriander

Restaurant: kr 40,- | Takeaway: kr 30,-

 


12. POR PIA SAI PAK TOD
Vårruller med grønnsaker og sweet chili

Restaurant: kr 30,- | Takeaway: kr 30,-


13. Tom kha pak
suppe med kokosmelk, limeblad, galanga, sitrongress og grønnsaker

Restaurant: kr 79,- | Takeaway: kr 70,-